Regisztráció Elfelejtettem a jelszavam Bejelentkezés

Rólunk röviden


 

A Green Tax Consulting Kft. csapatának szakmai felkészültsége egyedülálló a környezetvédelmi termékdíj tanácsadás területén:

 

- környezetvédelmi minisztériumi munkavégzési tapasztalat és államigazgatási kapcsolatok;

 

- termékdíj-auditok és egyéni konzultációk 2004 óta;

 

előadások és szakkönyvek a környezetvédelmi termékdíjról 2004 óta;

 

- nagyvállalatok termékdíj-képviselete.

 

 

Cégünk célja, hogy a környezetvédelmi termékdíj területén felmerülő kérdésekre és problémákra hozzáértő, a hatóságok értelmezései figyelembe vevő válaszokat és megoldásokat adjunk, és megteremtsük az alapokat a kötelezettségek önálló, a lehető legkevesebb ráfordítással történő teljesítéséhez.  


 

 

Vezető tanácsadóink

 

 

Dr. Kiskovács Miklós 1998-ban végzett közgazdászként a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen külgazdasági és környezeti menedzsment szakán, majd 2001-ben jogászként az ELTE jogi karán. 

2001 októbere és 2004 márciusa között a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Közgazdasági Főosztályán dolgozott, ebben az időszakban másfél éven keresztül a termékdíjas szabályozással foglalkozott (jogszabály-módosítások megszövegezése, állásfoglalás-kérések véleményezése, egyeztetések lebonyolítása, előadások tartása stb.).

2004 áprilisától saját cégén, a Találkozási Pont Kft-n keresztül folyamatosan szervezett (vagy felkérésre tartott) előadásokat, illetve igény szerint egyéni konzultáció formájában állt a cégek rendelkezésére egyéni mentességek elkészítésében, illetve egyedi problémák megoldásában.


 

Kelemen István 2003-ban végzett közgazdászként a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem számvitel szakán.

2004 márciusa és 2008 júniusa között a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Környezetgazdasági Főosztályán dolgozott, ebben az időszakban mindvégig a termékdíjas szabályozással foglalkozott. Munkája során termékdíj-szakkiadványok szerzőjeként, illetve számtalan konferencia, továbbképzés előadójaként értelmezte a jogszabályi előírásokat.

 

Impresszum| Jogi nyilatkozat| Szabályzat